Power Solutions

Power Virtualisatie
Met virtualisatie kunt u systemen consolideren en de zo efficiëntie van het gebruik van uw hardware verhogen. ExtraVar is de kennispartner bij uitstek voor de inrichting van complexe Power omgevingen. Ook voor de nieuwste technologieën zoals virtualisatie in combinatie met VIOS, hosted partitioning en Live Partition Mobility is ExtraVar u graag van dienst.

High Availability en Back-up
Wilt u uw RTO en RPO van uw Power systeem verbeteren? ExtraVar heeft uitgebreide kennis van en ervaring met de beschikbare methodes. Iedere methode heeft eigen kenmerken op het gebied van RTO en RPO, Total Cost of Aquisition (TCA) en Total Cost of Ownership (TCO).

Onze ervaring is: hogere beschikbaarheid is altijd maatwerk. ExtraVar is één van de weinige partijen die alle methodes kan implementeren. Bovendien zijn wij merkonafhankelijk op dit gebied. Daarom kunnen wij samen met u bepalen welke methode het beste op uw wensen aansluit.

Back-up van Power i is traditioneel verbonden met het pakket BRMS. Uiteraard heeft ExtraVar daar uitgebreide expertise van in huis. Daarnaast implementeert ExtraVar nieuwe technologieën van back-up in combinatie met storage flashcopy en Virtual Tape Libaries.

LinkedIn Sharing Link

Over ExtraVar

ExtraVar is gespecialiseerd in het adviseren over, samenstellen en beheren van ICT-systemen die uw bedrijfsvoering duurzaam optimaliseren en de rentabiliteit verbeteren. Als full-service dienstverlener verzorgen wij stabiele en flexibele infrastructuren, vaak met de Power Servers van IBM als basis.

ExtraVar-logo-diap

Neem contact met ons op!

mautic is open source marketing automation

Disclaimer