Intel Solutions

Server Virtualisatie
ExtraVar past server virtualisatie toe op basis van VMware. Met server virtualisatie verlaagt u de beheerkosten en kunt u de beschikbaarheid verbeteren. De afhankelijkheid van een juiste configuratie van storage en networking is echter groot. ExtraVar kan op basis van haar uitgebreide ervaringen u hierover adviseren.

Desktop Virtualisatie
Met desktop virtualisatie wordt de desktop ‘als een service’ geleverd vanaf centrale servers. Voor de gebruiker verandert er hoegenaamd niets. Netwerk en bandbreedte spelen een belangrijke rol in deze oplossingen. Bij desktop virtualisatie worden de desktops, applicaties en gegevens centraal onderhouden. De beveiliging, controle en beschikbaarheid van applicaties en gegevens wordt ook gecentraliseerd, veel efficiënter dan in traditionele desktop omgevingen. Desktop virtualisatie biedt u meer flexibiliteit en snelheid bij onder andere de uitrol van nieuwe applicaties en upgrades. Op die manier kunt u sneller reageren op vragen en wensen van gebruikers.

Back-up
In veel gevallen doet de traditionele host based back-up wat het moet doen. Veel organisaties stellen tegenwoordig eisen aan de back-up waarbij deze traditionele aanpak tekort schiet. Als het gaat over het beperken van dataverlies of het verkleinen van de recovery time zijn er back-up oplossingen die veel meer bieden dan de traditionele manier. Back-up geïntegreerd met de hypervizor, back-up to disk, virtual tape, CDP, replicatie van back-up data, deduplicatie en incremental forever zijn slechts een aantal van de huidige mogelijkheden. ExtraVar kan u adviseren wat in dit dynamische vakgebied, voor uw organisatie, het best passend is.

LinkedIn Sharing Link

Over ExtraVar

ExtraVar is gespecialiseerd in het adviseren over, samenstellen en beheren van ICT-systemen die uw bedrijfsvoering duurzaam optimaliseren en de rentabiliteit verbeteren. Als full-service dienstverlener verzorgen wij stabiele en flexibele infrastructuren, vaak met de Power Servers van IBM als basis.

ExtraVar-logo-diap

Neem contact met ons op!

mautic is open source marketing automation

Disclaimer