Over ExtraVar

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren over, samenstellen en beheren van ICT-systemen die uw bedrijfsvoering duurzaam optimaliseren en de rentabiliteit verbeteren. Als full-service dienstverlener verzorgen wij stabiele en flexibele infrastructuren, vaak met de Power Servers van IBM als basis.

opgericht
Opgericht

1 september 1997
VAR-autorisatie
VAR-autorisatie

Sinds 1998
Zelfstandig
Zelfstandig

Sinds januari 2001
Omzet in Euro's
Omzet in Euro's

30 miljoen
Aantal klanten
Aantal klanten

650
Aantal medeworkers
Aantal medewerkers

25
KVK-Nummer 27194241
BTW-Nummer NL809311306B01

ExtraVar

Onze aanpak

Om uw ICT-vraagstuk op te lossen bedienen wij ons van een projectmatige aanpak. Door deze projectmatige aanpak te combineren met onze vakkennis en onze pragmatische instelling maken we ook waar wat we beloven; een naar wens werkende totaaloplossing.

Kwaliteit staat in de dienstverlening van ExtraVar voorop en betekent wat ons betreft:

  • De continuïteit van uw werkprocessen waarborgen bij implementatie en troubleshooting
  • Hardware en software bieden die uw bedrijfsvoering vereenvoudigt en optimaliseert
  • Dat u merkbaar profijt trekt uit uw investering
  • Dat we waarmaken wat we beloven: afspraak is afspraak

Als Premier Business Partner van IBM moeten wij voldoen aan de hoogste eisen met betrekking tot klanttevredenheid en technische kennis, die IBM jaarlijks laat toetsen.

Voor de infrastructurele oplossingen die we adviseren, implementeren, leveren en beheren maken we vrijwel uitsluitend gebruik gemaakt van A-merken.

 

shutterstock_524004280 (10)

Duurzaam ondernemen

Wij streven voortdurend naar een evenwicht tussen economische, sociale en milieu belangen. Daarbij kijken we niet alleen naar bedrijfsresultaten, maar ook naar de gevolgen van haar bedrijfsactiviteiten voor mens en milieu. Wij sturen hierbij uiteraard vooral op de lange termijn. Naar vermogen dragen wij bij aan het oplossen van zowel maatschappelijke als milieu problemen die samenhangen met ondernemerschap. Door medewerkers te verplichten kennis te nemen van de inhoud van ons kwaliteitshandboek bevorderen we het bewustzijn van onze doelen en het handelen ernaar.

Als IBM Premier Business Partner conformeren wij ons rechtstreeks aan IBM’s visie op groene IT. IBM loopt al jaren voorop als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen. De computerfabrikant investeerde bijvoorbeeld in 2007 een miljard dollar in Project Big Green, dat als doelstelling heeft het verder ontwikkelen van ‘groene’ technologie en diensten, klanten een roadmap bieden om de energiecrisis het hoofd te bieden en kritisch te kijken naar de eigen organisatie.

Certificeringen en vendoren

De partnerships die wij zijn aangegaan met verschillende vendoren vereisen dat onze technische specialisten op hoog niveau worden getraind en bijgeschoold.ExtraVar heeft de volgende partnerships met de leidende IT vendoren in de markt:

IBM Power Systems Platinum Partner
IBM Storage Platinum Partner
IBM Cloud Partner
Microsoft Select Partner
Lenovo Enterprise Platinum
HP Inc Silver partner
NetApp gold partner
Cisco Select partner
VMware Enterprise Partner
Veeam Silver Partner
Dell Platinum Partner

Contact & Route

Lees Verder

Nieuws & Events

Lees Verder

Cases

Lees Verder

Vacatures

Lees Verder
LinkedIn Sharing Link

Over ExtraVar

ExtraVar is gespecialiseerd in het samenstellen en beheren van IT-systemen die uw bedrijfsvoering duurzaam optimaliseren en de rentabiliteit verbeteren. Als full-service dienstverlener geven we u deskundig advies en zorgen wij voor stabiele en flexibele infrastructuren. Vaak met de Power Servers van IBM als basis.

Remote Support

ExtraVar-logo-diap

Neem contact met ons op!