ExtraVar StaaS

ExtraVar STaaS (Storage as a Service) biedt u de mogelijkheid om uw data veilig te stellen door middel van storage replicatie naar het datacenter van ExtraVar. STaaS is bedoeld voor bedrijven waar de gewenste RPO een continue spiegeling naar een schaduwlocatie vereist maar die niet de beschikking hebben over de fysieke of beheersmatige capaciteit om hierin zelf te voorzien.

ExtraVar STaaS is er op gericht om ten tijde van een calamiteit het dataverlies tot een minimum te beperken. Uniek aan de oplossing is dat met één geïntegreerd spiegel mechanisme zowel de data van de IBM Power i omgeving als de data van de Intel omgeving mee wordt genomen in de data bescherming. Voorwaarde is dat deze omgevingen van dezelfde (IBM) storage gebruik maken.

Een combinatie van ExtraVar STaaS met ExtraVar DRaaS verzekert u van capaciteit om uw applicaties te kunnen draaien in geval van een disaster in uw ICT omgeving.

Bekijk onze video en de eBook op: extravarcloudservices.nl

LinkedIn Sharing Link

Over ExtraVar

ExtraVar is gespecialiseerd in het adviseren over, samenstellen en beheren van ICT-systemen die uw bedrijfsvoering duurzaam optimaliseren en de rentabiliteit verbeteren. Als full-service dienstverlener verzorgen wij stabiele en flexibele infrastructuren, vaak met de Power Servers van IBM als basis.

ExtraVar-logo-diap

Neem contact met ons op!

mautic is open source marketing automation

Disclaimer