ExtraVar IaaS

Cloud

ExtraVar IaaS

ExtraVar IaaS (Infrastructure as a Service) biedt u de mogelijkheid om hardware resources als dienst af te nemen. U kunt processor,- geheugen-, opslag-, en netwerkcapaciteit onafhankelijk van elkaar - en op basis van gebruik - flexibel afnemen. De dienst is beschikbaar voor alle IBM Power en Intel omgevingen.

Al decennialang is ExtraVar een belangrijke speler binnen de IBM Power markt. Mede daardoor hebben we een kwalitatief onderscheidende Power Cloud kunnen ontwikkelen. De ExtraVar Power Cloud biedt uitstekende voorzieningen op het gebied van communicatie, beschikbaarheid en back-up. ExtraVar is bovendien benoemd tot officiële IBM Power Cloud Service Provider.

De ExtraVar Power Cloud is dus een uitstekende keuze. Bent u nog niet overtuigd of wilt u meer lezen over de ExtraVar Power Cloud? Leest dan de blog: 'Waarom kiezen voor de ExtraVar Power Cloud?'

LinkedIn Sharing Link

Over ExtraVar

ExtraVar is gespecialiseerd in het samenstellen en beheren van IT-systemen die uw bedrijfsvoering duurzaam optimaliseren en de rentabiliteit verbeteren. Als full-service dienstverlener geven we u deskundig advies en zorgen wij voor stabiele en flexibele infrastructuren. Vaak met de Power Servers van IBM als basis.

Remote Support

ExtraVar-logo-diap

Neem contact met ons op!