ExtraVar BaaS

Cloud

ExtraVar BaaS

ExtraVar Back-up as a Service (BaaS) biedt ondersteuning voor de back-up van uw Intel en IBM Power i omgeving. Met de ondersteuning voor de IBM Power i omgeving is ExtraVar BaaS een unieke dienst in de Nederlandse markt. De BaaS service voor IBM Power i is gebaseerd op Virtual Tape Libraries (VTL) technologie. Dit betekent dat er minimale wijzigingen aan uw huidige back-up procedure plaats hoeven te vinden. De data wordt bewaard in een Nederlands datacenter. Uw bedrijfskritische gegevens blijven dus altijd binnen de eigen landsgrenzen. ExtraVar BaaS kan bovendien probleemloos worden gecombineerd met onze DraaS dienst.

ExtraVar BaaS op basis van Veeam Cloud Connect

ExtraVar BaaS voor Intel omgevingen is gebaseerd op software van Veeam. Veeam Cloud Connect is een flexibele en krachtige oplossing voor gebruikers van het bekende back-up pakket Veeam. Met Veeam Cloud Connect wordt de back-up veilig bewaard in onze eigen datacenterlocatie. U krijgt een eigen portal waarmee u zicht houdt op uw eigen data. Daarnaast kunt u zelf restores uitvoeren. Bovendien kunt u zelf instellen welke VM’s en back-ups naar de remote locatie gespiegeld worden.

 

Wat doen we

Oplossingen en advies op maat

Cloud

Deskundig advies over de cloud en ontzorging op het gebied van IT-beheer.
Lees meer

Solutions

Betrouwbare, innovatieve én betaalbare oplossingen voor opslagsystemen en bedrijfskritische applicaties.
Lees meer

Services

Kennis en kunde om infrastructuren te ontwerpen, plaatsen, migreren, wijzigen en beheren.
Lees meer

LinkedIn Sharing Link

Over ExtraVar

ExtraVar is gespecialiseerd in het samenstellen en beheren van IT-systemen die uw bedrijfsvoering duurzaam optimaliseren en de rentabiliteit verbeteren. Als full-service dienstverlener geven we u deskundig advies en zorgen wij voor stabiele en flexibele infrastructuren. Vaak met de Power Servers van IBM als basis.

Remote Support

ExtraVar-logo-diap

Neem contact met ons op!